LAB-ammattikorkeakoulu

lab_logo
LAB-ammattikorkeakoulun Lappeenrannan kampus.

Opiskelun ja työn parhaat puolet

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksiamme ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. Meillä työskentelee 9 400 opiskelijaa sekä 550 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa.

Kokeilemme uusia asioita ja tekemisen tapoja kestävästi ja vastuullisesti – yhdessä yritysten kanssa. LABissa on käynnissä vuosittain yli 200 tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiohanketta, joiden avulla tuemme yritysten kasvua, kansainvälistymistä ja kestävää kehitystä.

Tavoitteemme on olla TKI-toimintaan perustuvaa koulutusta antava innovaatiokorkeakoulu. Näin TKI-toiminnassa syntynyt osaaminen siirtyy suoraan opetukseen ja siten osaavan työvoiman kautta työelämän hyödyksi. Pyrimme omalla toiminnallamme lisäämään uusien työpaikkojen ja korkeakoulutettujen määrää työelämässä.

TKI-toiminnan painopisteet

  • Kiertotalous
  • Innovaatiot
  • Hyvinvointi
  • Design

TKI-tunnusluvut

rahoitus_2

22,4 milj. €

LAB-ammattikorkeakoulun TKI-rahoitus yhteensä vuonna 2021

julkaisut_icon

1316

Julkaisujen määrä vuonna 2021

henkilosto_icon

360

TKI-henkilöstön määrä vuonna 2021

yhteistyo_icon

189

Yhteistyökumppaneiden määrä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

lab.fi

Minna Suutari
TKI-vararehtori
p. +358 50 557 7830
minna.suutari@lab.fi

Muita linkkejä